Vinduespudsning

Vinduespudsning i Aalborg og omegn

Leder du efter en vinduespudser i Aalborg til vinduespudsning i hjemmet eller på din arbejdsplads? 

Vi foretager vinduespudsning og vinduespolering hos både privatkunder og erhvervskunder, og ingen opgave er for lille eller for stor. Med mange års erfaring har vi både teknikken og udstyret til at håndtere selv svære opgaver med vinduespudsning. Vi bruger vores eget helt særligt vand til at vaske vinduer med, som laves i et vaskeanlæg med indbygget fyr, så vi kan vaske vinduer uden forsinkelse selv i frostvejr. Anlægget renser vandet gennem en særlig filtreringsprocess kaldet omvendt osmose. Det giver komplet rent og ‘blødt’ vand, som ikke efterlader overfladespændinger eller andre afmærkninger overhovedet. 

Som vinduespudser i Aalborg ved vi, hvor meget det kan betyde for en bygnings udseende at vinduerne er rene, da glas er et, så at sige, meget ærligt materiale når det kommer til renlighed. Den indendørs oplevelse af vinduerne er et andet, men mindst ligeså vigtigt, aspekt, da vinduers renlighed kan have stor betydning for lysindfaldet op opevelsen af rummet. Ønsker man et klart naturligt lys, og derudover fornøjelsen af ikke at skulle se ud gennem støv og fedtfingre på ruderne, tilbyder vi topprofessionel vinduespudsning som enkelt ydelse eller på fast kontrakt til en god pris.

Modtag dit
rengøringstilbud

Rengøring Aalborg - Trappevask

Udstyr til alle slags opgaver

Hos Rengøring Aalborg foretager vi vores vinduespudsning med det nyeste udstyr på markedet. Det sikrer vores kunder høj effektivitet, miljøvenlig rengøring samt en skånsom behandling af karme og facader. Kombinationen af en stærk teknologisk profil og vores høje serviceniveau, fra alle i vores erfarne medarbejderteam, får du ikke kun et funklende rent resultat, men også en behagelig oplevelse hele vejen dertil. Vi anvender bl.a. teleskopstænger som gør os i stand til at foretage vinduespudsning i højden uden ekstraomkostninger til lift. 

Har du brug for rengøring, pudsning eller polering af andre overflader eller facedeelementer end vinduer, løser vi også opgaven. Vi rykker gerne ud til opgaver med rengøring af skilte, døre, tagrender, drivhuse og solceller. Ønsker du at holde et konstant niveau af renlighed uden at skulle holde øje med hvor det trænger mest og hvornår? Vi tilbyder forskellige rengøringsløsninger som abonnementer, hvor du kan spare penge på en fast rengøringsaftale. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Omvendt osmose – et nyt niveau af renlighed

Hos Rengøring Aalborg sørger vi for, at din opgang byder dig velkommen hjem fra hoveddøren til din lejlighed. Vi ser lejlighedsopgangen som et sted, der skal være behageligt at være, og hvor beboere skal kunne føle sig godt Hvad er det særlige ved vores rengøringsteknik? Jo, en af de ting der gør at vi kan levere skinnende resultater, til konkurrencedygtige priser på en miljørigtig måde er at vi selv ”laver” vores vand. Vi bruger det, der med et teknisk begreb kaldes omvendt osmose, hvor vi filtrerer almindeligt postevand, for at få det renest mulig vand at pudse dine vinduer med. 

Når man ved højt tryk pumper vand gennem et system med forskellige filtre, bl.a. et sedimentfilter og et kulfilter, og en særlig osmosemembran, er det muligt at filtrere diverse urenheder, metaller og mineraler fra. Det giver vand der er fri for fint sand, og især kalk, der kan efterlade spor når man rengører med normalt postevand. Denne særlige teknik sikrer dig at dine ruder er renere end man nogensinde ville kunne få dem hvis man selv skulle vaske dem med normalt vand.

Rengøring Aalborg - Service