Grund- og flytterengøring

Efter en fraflytning er der nok at tænke på. Derfor tilbyder vi at hjælpe med slutrengøring ved fraflytning. Hos Rengøring Aalborg hjælper vi dig med flytte- og grundrengøring, så du ikke skal bekymre dig om din gamle lejlighed eller bolig, når du har et nyt hjem at lægge din energi i.

Mange føler sig tvunget til at lægge store mængder energi i rengøring ved fraflytning, da der som oftest er indgået aftale om dette med udlejer. 

Med vores bredde erfaring inden for flytterengøring i Aalborg, varetager vi den grundige slutrengøring ved fraflytning. Vi tager ansvaret og sørger for, at din tidligere boligen lever op til udlejers krav om rengøring. 

Vi foretager alle slags standard rengøring, men giver det ekstra, som der skal til for, at lejlighedens stand kan leve op til det obligatoriske flyttesyn. Det kan i disse tilfælde med fraflytning variere en del med tidsforbruget. Derfor kan det være sværere at give en standardpris. Kontakt os for at få et tilbud, ellers kommer vi gerne og giver en vurdering af rengøringens omfang og dertilhørende omstændigheder.

 

 

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine informationer og vi vender tilbage hurtigst muligt.


ErhvervsrengøringPrivat RengøringFlytterengøringTrappevaskVinduespudsning

Rengøring Aalborg - Flytterengøring

Håndværkerrengøring

Har du haft håndværkere i dit hjem, kan det ofte være lidt af et rod at følge op på. Håndværkere er gode til deres håndværk, og vores serviceassistenter er gode til rengøring. Derfor er skidt og snavs også naturligt efter tilbygning eller renovering, og heldigvis behøver du ikke står tilbage med byggerodet selv. 

Vi ved at håndværkerrengøring kræver lidt ekstra, og har du eksempelvis fået en renovering af dit køkken, kan det være rart bare at kunne nyde det, uden at stå i støv og savsmuld til anklerne. Vi rykker gerne ud og sørger for, at dit hjem eller virksomhed får en grundig rengøring efter tilbygning eller besøg af tømrer og elektriker. 

Vi tilbyder også rengøring under ombygningen, hvis der er tale om længerevarende projekter. Fra tidligere erfaring med håndværkerrengøring ved vi, hvor krævende rengøringen kan være. Vi tager os gerne af det hele med den høje standard og vante effektivitet fra Rengøring Aalborg. 

Rengøring af skurvogne, klubhuse og sportshaller

Rengøring Aalborg tager sig af rengøring af helt brugsspecifikke lokationer. Vi sørger for at sportshaller og klubhuse er rene og klar til igen at blive benyttet efter brug. I forbindelse med sportsudøvelse er hygiejne et vigtigt fokus, da der ofte er stor brug af badefaciliteter. 

Derudover skal sportsfaciliteterne være i orden, og skidt og snavs på indendørs fodbold- og håndboldbaner kan resultere i fald og skader. Her kan en fast rengøringshjælp fra Rengøring Aalborg give sikkerhed for både administration og udøvere i klubhuse og sportshaller. Til disse formål bruger vi blandt andet kendte mærker som Nilfisk gulvvasker med mere.

 
Rengøring Aalborg - Højtryk vand spuling
Rengøring Aalborg - Vinduespudser

Vinduespolering

Vi sørger for at dine vinduer er pletfri, giver optimalt udsyn og tillader et klart lysindfald. Hos Rengøring Aalborg foretager vi dagligt vinduespudsning og -polering, og vi ser hver dag, hvor stor forskel det kan gøre for et lokale, at netop vinduerne er pæne og rene. 

Hos Rengøring Aalborg tilbyder vi vinduespoleringsservice til både private og erhvervskunder. Derudover tager vi ud til enkeltopgaver, hvis der er tale om vinduespartier, som ikke kræver rengøring så ofte. Ellers tilbyder vi også faste aftaler, som vi kan give konkurencedygtige tilbudspriser på afhængig af kundens behov. Få mere information om omfanget af vores vinduesservice via telefonisk kontakt – eller skriv til os gennem formularen her på siden.