Rengøring Erhverv

Rengøring Aalborg – når du leder efter en effektiv, punktlig og trofast rengøringsservice til din virksomhed i Aalborg og omegn.

Hos Rengøring Aalborg servicerer vi virksomheder og offentlige arbejdspladser i det nordjyske, hvor vi tager os af både engangsbestillinger og faste aftaler efter behov. Vores perspektiv på vores erhvervskunder er således: Vi gør det, som vi er bedst til, så I får tiden til at gøre det, som I er bedst til. Det vidner om optimering på alle hylder.

Vores serviceassistenter arbejder med blandt andet rengøring af kontorer og butikker såvel som restaurationer og institutioner. Uanset hvilket erhverv, som du er inden for, har vi et solidt og fagligt erfaringsgrundlag at gå til opgaven med.

Rengøring Aalborg er et lokalt forankret rengøringsfirma. Vi går til hver enkelte kunde og arbejdsopgave med de samme grundlæggende værdier og leverer samme solide kvalitetsarbejde – uanset om det er små virksomheder eller store industrikunder.

Vi er leveringsdygtige inden for flere typer rengøring hos erhvervskunder:

  • Rengøring af overflader på eksempelvis borde, lamper, lister og karme.
  • Tømning af affaldsspande.
  • Afkalkning af overflader.
  • Fliserengøring og vedligeholdelse af klinker.
  • Rengøring af toiletter og badefaciliteter.
  • Støvsugning samt gulvvask og tæpperens.
  • Højtrykrens og spuling.

Modtag dit
rengøringstilbud

Rengøring Aalborg - Servicepersonale

Vask og aftørring af flader

En lille ting som at tørre overflader af kan være en større opgave i en erhvervssammenhæng. Det kan også have stor betydning for indeklimaet og helbredet på en arbejdsplads, hvis der ikke bliver støvet af og luftet ud jævnligt. Som medarbejder trives man oftest aller bedst i rene omgivelser; ikke kun af æstetiske årsager, men også fordi at der ligger en signalværdi i renlighed: Det vidner om overskud og handlekraft. Hvis man besøger en virksomhed og straks bemærker et beskidt arbejdsmiljø, som åbenlyst er underprioriteret, er der ikke langt til at overveje hvordan prioriteterne ser ud på andre områder. 

Derfor er det en fordel at have en fast rengøringsaftale, som sikrer et konstant niveau af renlighed, der sikrer trivselen og det gode image og indtryk. Ofte er der simpelthen ikke tid til at de daglige medarbejdere skal tage sig af tømning af skraldespande, opvaskemaskine og aftørring af lampeskærme i større virksomheder. Vi gennemgår jeres lokaler sammen og laver en skræddersyet rengøringsplan med forbehold for virksomhedens driftsbehov.

Gulvvask og -polering

Hos Rengøring Aalborg har vi omfattende erfaring med forskellige typer gulvvask og -polering. Vi tager os både af større opgaver, der kræver fejemaskine og den dybe grundrengøring med dampmoppe og polering. Vigtigst af alt har vi den nødvendige ekspertise til at udvælge de rigtige rengøringsmidler, som både får det bedste frem i bygningens gulvbelægninger samtidig med at forlænge gulvenes levetid. 

Vi rykker ud til enkeltopgaver, hvor der skal gøres rent efter ulykker eller andre uforudsigelige tilfælde, som kræver en gulvvasker. Derudover kommer vi efter aftale, og giver jeres gulve en kærlig hånd med gulvmoppen på fast basis – og til en konkurrencedygtig prissætning.  

 
Rengøring Aalborg - Gulvbehandling
Rengøring Aalborg - Tæpperens støvsugning

Støvsugning og tæpperens

Skal der svinges en støvsuger i ny og næ, så står vi til tjeneste hos Rengøring Aalborg. Vores team af service- og rengøringsassistenter er udstyret med højeffektive industristøvsugere, rensemidler og andet, som får det bedste frem i tekstile gulvbelægninger.Vi er yderst rutinerede i håndtering af støvsugning, tæpperens og udluftning til fordel for arbejdsmiljøets indeklima – en investering i hele virksomhedens velvære!

 

Rengøring af toilet- og badefaciliteter

Vi sørger for at din virksomheds toilet- og badefaciliteter altid fremstår hygiejniske. Vi er ikke bange for at gøre det beskidte arbejde i tilfælde af eksempelvis et stoppet toilet. Rengøring af toilet og grunlæggende ting som vedligeholdelse af klinker hører sig med til enhver brug af toilet- og badefaciliteter. Det forstår vi som en andel af helheden.

Uanset hvor stor brugen er, vil toilet- og badefaciliteter fremstå som ekstra beskidte i forhold til andre rum, da disse lokaler netop er tiltænkt medarbejdernes renlighed. Der er mange elementer i et vådrum, som der skal tages højde for; eksempelvis rengøring af brusekabine og generelt at rense fuger i badeværelse for at undgå svamp og dårlig holdbarhed. 

Rengøring Aalborg - Toilet afløb