Trappevask

Hos Rengøring Aalborg har vi stor erfaring med trappevask og dertilhørende rengøring. Det betyder meget om en opgang ser slidt og beskidt ud, hver gang man kommer hjem, eller om der er rent, pænt og godt indeklima. 

Lige så vigtigt som trappevask og vedligehold af opgange er for en virksomheds udstråling til medarbejdere og kunder, lige så vigtigt er det for lejlighedsbeboeres tilfredshed med deres egen boligs fremtræden. Vi tager os af alle aspekter lige fra fejning og støvsugning til at give en tur med rengøringsmidler og mopper. 

Der er ikke nogen opgaver tilknyttet rengøring i boligblokke eller opgange, som vi ikke tager hånd om. Derfor skelner vi heller ikke mellem om vores ydelser købes af udlejere eller lejere, ejerforeninger eller boligforeninger. Vi kan dog give større rabatter ved tilmelding af flere opgange til vores rengøringsaftaler! 

Ring eller kontakt os gennem formularen her på siden for at få et uforpligtende tilbud.

 

Modtag dit
rengøringstilbud

Rengøring Aalborg - Trappevask

For- og bagtrappe

Vi tager os af opgange såvel som bagtrapper; her differentierer vi ikke på resultaterne. Foruden at det ser pænere ud med en ren trappe, så har det også betydning for mængden af skidt og snavs, som der slæbes med ind i lejlighedsboligerne. Ikke mindst kan der i yderste tilfælde forebygges faldulykker ved ikke at have en glat trappe i efterår og vinter. Vores holdning er, at det skal være rent og behageligt at færdes i alle dele af ejendommen. 

Derfor tilbyder vi også rengøring af vaskerum, cykelkælder og generelt kælderrum. Kælderlokaler kan ofte blive negligeret i forhold til rengøring. Dette kan især mærkes i vaskerum, hvor der bør holdes en relativt høj renlighedsstandard, da det skal føles behageligt at vaske og eventuelt tørre sit tøj, uden at det bliver støvet eller kommer til at lugte af kælder. Vi tager os gerne af andre typer kælderrum, hvis der er behov for det, eventuelt i forbindelse med flytning eller renovation. 

 

Opgang til lejlighed

Hos Rengøring Aalborg sørger vi for, at din opgang byder dig velkommen hjem fra hoveddøren til din lejlighed. Vi ser lejlighedsopgangen som et sted, der skal være behageligt at være, og hvor beboere skal kunne føle sig godt tilpas. 

Vi har særligt fokus på dialogen med vores kunder. Når vi arbejder med boligforeninger eller erhvervsaftaler, har vi stort fokus på hvor mange brugere, der benytter opgange og indgangspartier. Dette har en stor betydning for rengøringsopgavens hyppighed og omfang. Vi har lang tids erfaring med rengøring af både lejligheder i Aalborg og opgange til lejligheder i byen. Intet bliver overset, når vores dedikerede serviceassistenter og medarbejdere tager ud til din opgang.

 

Rengøring Aalborg - Service
Rengøring Aalborg - Midler

Gelænder, lister og karme

Bestiller du rengøring til din bolig eller ejendom hos Rengøring Aalborg, er du sikret en detaljeorienteret tilgang til renligheden. Vores dygtige serviceassistenter tager hele opgangen som del af en fast aftale om trappevask. 

Man kender måske det, at man, på vej ned af trapperne i nogle opgange, får øje på det ene tykke lag støv efter det andet i krogene og på dørkarmene. Som ambitiøst rengøringsfirma har vi øje for alle opgangens flader og overflader. Vi sikrer selv de små ting som fodlister, dørkarme og gerigter er ligeså rene som gulve, trin og kroge. På den måde får beboere og brugere af opgangen en komplet følelse af renlighed og orden.