Rengøring Privat

Hos Rengøring Aalborg tilbyder vi en lang række af services inden for privatrengøring. Vi foretager både daglige, ugentlige og månedlige rengøringer afhængig af kundens enkelte behov. Har du brug for hjælp til den årlige hovedrengøring, så leder vi naturligvis an og står i spidsen for dette.

Vi er et seriøst rengøringsfirma, hvis gode ry drives frem af vores dedikerede serviceassistenter og medarbejdere i hverdagen.  Tilsammen yder vi en komplet pakke af services inklusivt alt fra vinduespudser til tæpperenser. 

Vi gør rent i mange typer private boliger, og vi tilbyder også rengøring af sommerhuse. En stor del af vores daglige arbejde består i lejlighedsrengøring. Lejligheder kommer i mange former og størrelser – ofte proportionelt med rengøringsbyrden. Vi tager hellere end gerne en snak om hvordan, at du vil have og ønsker din lejlighed rengjort, for at du kan få frigjort både tiden og arbejdsbyrden i hverdagen. 

Vi kan også kontaktes i forindelse med rengøring af dødsbo. Det kan være en stor lettelse for mange, at der er andre til at tage sig af rengøringen, hvis man har haft dødsfald tæt inde på livet. I så fald står vi klar til at håndtere en af de lavpraktiske, tidskrævende og svære opgaver, som den slags ofte medfører.

Modtag dit
rengøringstilbud

Rengøring Aalborg - Privat hjem

Boliger og sommerhuse

Vi er specialiserede i at varetage rengøringen, hygiejne og sanitet i private hjem, med alt hvad dertil hører af hensyn til beboere. Her sikrer vi den højeste grad af tryghed ved at være i tæt kontakt med vores kunder. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig 100% trygge ved at lade vores serviceassistenter varetage deres private rengøring. I den anledning er vores kunder i fast kontakt med en kontaktperson omkring både rengøringsopgaver, ændringer eller øvrige forhold.

I forbindelse med flytning assisterer vores rengøringspersonale både med flytterengøring og istandsættelse nye lejligheder. På den måde er vi med hele vejen, hvis behovet opstår for flytning og nye hverdagsrammer.

 

Køkken og badeværelse

Der kan være forskel på, hvor rengøringen i hjemmet er mest tiltrængt. Som privat kan de fleste nikke genkendende til at entré, køkken og badeværelse er blandt de tungere områder. Her kommer Rengøring Aalborg ind i billedet. Som hygiejnespecialister tager vi os kærligt af entré, køkken og badeværelse på lige fod med alle andre rengøringsopgaver i hjemmet.

Vi tager os også af ekstraopgaver, som ligger uden for den rutinemæssige rengøring. Det kan eksempelvis omfatte rengøring af ovn eller en ekstra grundig afkalkning af brusearmaturet, klinker og ståloverflader. Generelt tager vi imod alle opgaver, som vores kunder efterspørger – alt fra afrensning af afløb til rengøring af vaskemaskiner.

Rengøring Aalborg - Ovnrengøring
Rengøring Aalborg - Støvsugning

Støvsugning og gulvvask

Når du vælger Rengøring Aalborg, vælger du også at få den bedst højeste standard inden for rengøring, vask og pleje af dit gulv. På trods af at støvsugning og gulvvask kan virke som de nemmeste og mest selvfølgelige former for rengøring, så er der mange hensyn man bør tage i forhold til sit gulv for at sikre dets udseende, vedligeholdelse og holdbarhed. 

Her er vi hos Rengøring Aalborg eksperter i selv de mest hverdagslige former for rengøring. Og vi ved præcis hvordan hvilke typer gulve skal behandles, og hvilke rengøringsmidler og -produkter der er tilegnet. Det gælder uanset om vi taler klassisk trægulv eller linoleum-, vinyl- eller plankegulv.

 

Vinduespudser og -polering

Hos Rengøring Aalborg klarer vi også vinduespudsning i private hjem. Vi har styr på sikkerheden, når man skal vaske vinduer i højden. Disse glaspartier er som regel sværttilgængelige i etageboliger eller lejligheder. Dertil anvender vi naturligivs de rette udstyr samt rensemidler og -produkter til både vinduesrens og vinduespolering. En god skraber, rene viskestykker og indvasker er vinduespudserens primære udstyr. Med den rette teknik og en balanceret opblanding af koldt vand, husholdningseddike, salmiakspiritus og opvaskemiddel opnåes det reneste resultat.

Vores vinduespudsere klarer både store og små opgaver. Har du særlige efterspørgsler på rengøringen af dine vinduer eller spejlpartier, så finder vi den rigtige løsning til dig, så du er sikret en pletfri hverdag med frit udsyn til omverdenen.

 
 
Rengøring Aalborg - Vinduespudser Polering